ODTÜ Mühendislik Günü 2022 Poster Yarışması

Mühendislik Günü Poster Yarışması

Mühendislik Fakültesinin 'ODTÜ Mühendislik Günü' kapsamında beşincisini düzenlediği "Lisans Poster Yarışması" 15 Haziran 2022 tarihinde Kültür ve Kongre Merkezi'nde (KKM) gerçekleşecektir.

Bu yarışma, mühendislik lisans öğrencilerinin araştırma faaliyetlerini sunmaları, öğretim üyeleriyle tanışmaları ve yeni arkadaşlar edinmeleri için harika bir fırsattır.

Hakemler ve Ödüller

Her poster fakülte üyeleri tarafından değerlendirilecektir. Sunum sırasında en az bir takım üyesinin (lisans öğrencisi) posterinin yanında hazır bulunması gerekmektedir.

Değerlendirme; Görsel NetlikSözlü Sunum ve Bilimsel Katkılara dayanacaktır.

Kazananlar iki kategoride seçilecektir:

•        Lisans araştırması
  •        Lisans Tasarım Projesi

İki kategoriden en iyi üç poster ödül alacaktır.

Poster Yarışması Kuralları

Poster yarışması, yalnızca ODTÜ'deki mühendislik programlarına kayıtlı olan lisans öğrencileri içindir.

Posterler A0 standart ölçülerde hazırlanmalıdır (portre - 841mm x 1189mm). Posterlerin basımı ve yarışmaya sunumu yazarların sorumluluğundadır. Posterler, daha sonra ilan edilecek olan sözleşmeli kırtasiyelerden ücretsiz olarak basılabilecektir. Posterler için raptiyeler sağlanacaktır. Projelerin çalışma modelleri teşvik edilecektir. Sunumlar için masa ve elektrik bağlantıları sağlanacaktır.

Sunumlar, lisans öğrencileri tarafından yürütülen bilimsel araştırmaları içerecektir.

Takımlar en az bir lisans öğrencisi içermelidir (sunum yapan ilk yazar) ve ayrıca lisansüstü öğrencileri ve / veya öğretim üyelerini de içerebilir. İlk yazarın mühendislik gününde sunum yapması teşvik edilir.

'Lisans Araştırması' kategorisindeki ödüller afişlerin ilk yazarlarına takdim edilecektir.

Nasıl kayıt olunur?

Poster sunumu için özetler son başvuru tarihine kadar aşağıdaki linkten teslim edilmelidir. Özetler İngilizce olarak sunulmalı ve 200 kelimeden fazla olmamalıdır.

E-posta: engday@metu.edu.tr